تنباكو معسل چيست؟

انواع تنباكو ميوه اي، تنباكو سبك، تنباكو سنگين

ممكن است سنگيني و تلخي برخي از انواع تنباكو همانند تنباكوي خوانسار براي گروهي از افراد دلچسب نباشد، به همين دليل اين افراد تمايل دارند كه بدانند براي شيرين شدن تنباكو چه بايد كرد؟

به جهت كاهش تلخي و شيرين كردن تنباكوي خوانسار ميتوانيد با مقداري آب جوش تنباكو را نمدار كنيد. توجه داشته باشيد كه تنباكو را نبايد بيش از يك ربع خيس نماييد. البته ما توصيه مي كنيم افراد تازه كار از مصرف تنباكوي خوانسار اجتناب كرده و از انواع طعم تنباكو ميوه اي استفاده كنند.

8 نكته مهم در مورد تنباكو

با توجه به اينكه فرد مصرف كننده ي تنباكو در معرض انواع بيماري هاي دهان، بيماري قلبي و سرطان قرار مي گيرد، افراد بسياري تصميم به ترك قليان مي گيرند.

بهترين روش ترك تدريجي قليان است، بهتر است فرد بعد از تصميم به ترك قليان با مضرات آن بيشتر آشنا شود. برخي از افراد سعي مي كنند براي دوره اي كوتاه در حدود 6 تا 12 هفته از جايگزين تنباكو استفاده كرده و بعد با كاهش مصرف آن، جايگزين تنباكو را نيز ترك كنند.

  1. ايا تنباكو روزه را باطل ميكند؟

بسياري از افراد روزه دار با اين سوال رو به رو مي شوند كه آيا تنباكو روزه را باطل مي كند يا خير؟ در پاسخ به اين سوال مراجع مختلف نظراتي را ارائه داده اند. به طور كلي بنا بر آنچه در احكام روزه آمده است وارد كردن غبار غليظ به حلق سبب باطل شدن روزه خواهد شد.

نحوه طعم دار كردن قليان

همانطور كه ميدانيد امروزه انواع قليان از جمله چوبي، شيشه اي، فلزي و… در بازار وجود دارد، زمان خريد يك قليون جديد بايد در قدم اول آن را طعم دار يا به اصطلاح آب بندي نماييد طعم دار كردن قليان به خصوص در صورتيكه قليون چوبي باشد بايد حتما انجام شود.

قليان جديد يا نو در ابتدا طعمي ندارد در صورتيكه قليون چوبي باشد ممكن است طعم چوب نيز بدهد به همين جهت طعم دار كردن قليان بدين منظور انجام ميشود كه قليان حتي در زماني كه روشن و چاق هم نشده عطر و بوي تنباكو بدهد.

تنباكو معسل و روش توليد آن

تنباكو ابتدا در آمريكا و در حال حاضر در بسياري از كشورهاي جهان كشت مي شود. تنباكوي اصل طعمي تلخ داشته و بسيار سنگين مي باشد. اما تنباكو معسل در يكي از انواع تنباكو جديد بوده كه طرفداران زيادي به خصوص در بين جوان ترها دارد. كشورهاي عربي از جمله اولين مصرف كنندگان تنباكو معسل بوده اند.

در حقيقت بعد از خشك شدن برگ هاي تنباكو به آن گليسرين مرغوب افزوده شده و سپس اسانس هاي ميوه اي و طعم دهنده هاي مختلف از جمله عسل به آن اضافه خواهد شد به اين روش تنباكو ميوه اي و معسل توليد خواهد شد.

لازم به ذكر است هرچه ميزان قرار دادن برگ هاي تنباكو در گليسرين بيشتر باشد تنباكو نرم و با كيفيت تر مي شود.

منبع: تنباكو قليان

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد